خبر خوب این است که شما با استفاده از این افزونه میتوانید به صورت خودکار، نقشه سایت یا سایت مپ را تهیه کنید. در ادامه نحوه تهیه سایت مپ با استفاده از افزونه یوست سئو را توضیح دادهایم. افزونه Yoast SEO متناسب با محتواهای متعدد سایت امکان ایجاد سایت مپهای مختلف را در اختیار کاربر قرار میدهد. اما در حالت پیشفرض، سایت مپهای پستها، صفحات، نویسنده و دستهبندیها را ایجاد میکند.
- پس از آن شما قادر خواهید بود نحوه اولویت افزونه نسبت به پست ها را تعیین کنید.
- به طور کلی مزایای داشتن نقشه سایت بر سئو در افزایش سرعت و نیز شانس ایندکس شدن مطالب سایت در موتورهای جستجو میباشد.
- استفاده از این تگ اختیاریست، اما پیشنهاد می شود که حتما آن را به کار ببرید.
از آنجایی که در نقشه سایت تنها اجازه ورود آدرس وجود دارد، وبمسترها میتوانند یک فایل ایندکس نقشه سایت برای خود ایجاد کنند. تعداد زیادی از سازندگان وب سایت و سیستم های مدیریت محتوا ابزار یا افزودنی هایی را ارائه می دهند که می توانید برای ایجاد نقشه سایت استفاده کنید. به عنوان مثال ، کاربران WordPress می توانند افزونه اختصاصی را بارگیری و نصب کنند که به سرعت کار را انجام دهد. نقشه سایت در واقع مشخص کننده صفحاتی است که کسب رتبه در آن صفحات برای شما اهمیت دارد.
آموزش کاربردی و جامع نقشه سایت
ما ضمن استفاده از sitemap های موتورهای جستجو توصیه می نماییم از sitemap های سنتی نیز استفاده نمایید زیرا اینگونه sitemap ها شامل لینک های داخلی هستند که sitemap های موتور جستجو فاقد آن هستند. ممکن است که در آن 5000 صفحه تعداد محتوای تکراری زیادی وجود داشته باشد. بهعنوانمثال، نقشه سایتی که در تصویر مشاهده میکنید حاوی 116 لینک از صفحات وب است.
All in One SEO شما را قادر میسازد تا سایت مپهای دیگری به جز سایت مپ اصلی خودتان بسازید. اگر در پستهای وبلاگ سایتتان بطور مستمر ویدئو آپلود میکنید، بهتر است سایت مپ مخصوص ویدئو ایجاد کنید. این سایت مپ به موتورهای جستجو اجازه میدهد تا پستهای شما را همراه با کاور ویدئو در نتایج جستجوی ویدئویی خود نمایش دهد. در آخرین مرحله از آموزش ساخت سایت مپ، URL مربوط به سایت مپ خود را در جای مشخص شده وارد کنید و Submit را کلیک کنید. حدود 48 ساعت زمان می برد که گوگل، نقشه سایت شما را ببیند. نکته مهم برای ایجاد سایت مپ، این است که دامنه به نام خود شما ثبت شده باشد، تا بتوانید گزارش نقشه سایت را دریافت کنید.
نقشه سایت (sitemap) چیست؟
در چند مورد خاص هم داشتن سایت مپ میتواند کمک زیادی به سایت شما بکند. حالا اگر سایت شما تازه راه افتاده باشد، احتمال این که گوگل به سرعت بتواند سایت شما و صفحات آن را ایندکس کند، پایین است. در چنین شرایطی ساخت یک نقشه سایت و ثبت آن در گوگل، میتواند کمک بسیار بزرگی به سئوی سایت شما کند. برای اطمینان از ایجاد سایت مپ توسط افزونه Yoast بر روی علامت سوالی که کنار سایت مپ XML سایت (نقشههای XML سایت) قرار دارد کلیک کرده و گزینه مشاهده سایت مپ XML را انتخاب کنید. همچنین میتوانید با افزودن عبارت “sitemap_index.xml” به انتهای آدرس URL سایت خود آن را مشاهده کنید. اگر در ساخت سایت مپ تازهکار هستید، ابدا نگران نباشید؛ چون تنظیمات پیشفرض این افزونه کلیه موارد را برای سایتهای مختلف، وبلاگها و فروشگاههای آنلاین لحاظ میکند.
مطمن شوید فیلد آخرین زمان اصلاح در سایت مپ وجود داشته باشد، فیلد فوق به موتور جستجو کمک می کند تا متوجه آخرین تغییرات شود. البته در حال حاضر کنسول گوگل بخش جدیدی را تحت عنوان Index Coverage ایجاد کرده است که مشکلات ایندکس را تا مشخص میکند و کار تا حد زیادی آسانتر شده است. همانطور که مشاهده کردیم، می توانید به راحتی نقشه سایت را با استفاده از ژنراتور آنلاین بسازید. سپس به سادگی باید آن را در سایت خود بارگذاری کرده و آن را در کنسول جستجوی Google اضافه کنید تا روند خزیدن سریع شود.