اما دقت داشته باشید که در هر صورت این فایل پس از خارج شدن از حالت فشرده، همچنان بایستی حداکثر 50 مگابایت باشد. تلاش برای فریب گوگل در زمان بروزرسانی وب سایت تاثیر مثبتی نداشته و حتی ممکن است که منجر به پنالتی گوگل شود. آقای جان مولر در توییتر خود اعلام نموده که گوگل از از تگ lastmod در فهم زمان تغییر محتوا استفاده می کند و از این طریق پایش صفحات را اولویت بندی می کند. البته این بیانیه در تضاد با گفته آقای Illyes در سال 2015 است. با استفاده از آن گوگل میتواند متوجه محتوای سایت شما بشود.
- ممنون، کل ادرس و که داد من کپی کردم تو قسمت سایت مپ، زد با موفقیت انجام شد، اما در قسمت status سایت مپ سرچ کنسول زده couldn’t fetch.
- همانطور که از نام نقشه سایت برمیآید، این فایلها به رباتهایی نظیر GoogleBot اجازه میدهد تا به راحتی محتوای وبسایت شما را بخوانند و یا به اصطلاح درستتر ایندکس کنند.
- این خط از کد به موتورهای جستجو اعلام میکند که با یک فایل XML سر و کار دارند.
- اگر همه چیز درست تنظیم شده باشد، شما اطلاعات sitemap خود را در قسمت نقشههای سابمیتشده ببینید.
به این توجه داشته باشید که داشتن sitemap روی وبسایت خود تضمین نمیکند که صفحات ایندکس خواهد شد و در موتورهای جستجو قرار میگیرند اما با داشتن آن شانس بیشتری خواهید داشت. زمانیکه شما یک نقشه سایت ایجاد میکنید، و مثلا آن را به ابزار وبمستر گوگل ارسال میکنید گوگل میتواند نقشه سایت شما را بررسی کند. اگرچه افراد معمولا گیج میشوند که چه زمانی از کدام نقشه سایت بهتر است استفاده کنند، این بستگی به هدف وبسایت شما دارد.
نقشه سایت چیست؟ [اقداماتی برای افزایش سئو]
صفحاتی که در نتایج جستجو در وبسایتتان نمایش داده می شود. یک خزنده گوگل هر صفحه از وب سایت شما را با مجوز و به هدف خاصی کرال می کند. از برنامه نویس وبسایت خودتون بخواهید یک اسکریپت سفارشی را بنویسید که نقشه سایت به صورت خودکار بروز شود.
سایت مپ را در سرچ کنسول ثبت کنید
خب مقاله سایت مپ هم به پایان رسید و یاد گرفتیم که نقشه سایت را ایجاد و در گوگل ثبت کنیم. امیدواریم که این مطلب توانسته باشد به سوالات شما پاسخ دهد. در صورتی که در زمینه آموزش سئو سوالی دارید میتوانید آن را در قسمت دیدگاهها مطرح کنید تا کارشناسان نوین، به شما پاسخ دهند. همین امر شانس دیده شدن صفحات مختلف در موتورهای جستجوگر را افزایش میدهد. سایت مپ در واقع، فایلی است که لیستی از مهم ترین محتواهای موجود در سایت را در بر دارد تا خزندههای گوگل بتوانند به راحتی این محتواها را ببینند و ایندکس کنند. همچنین سایت مپ به موتورهای جستجو میگویند که کدام محتواها از بقیه مهمتر است.
دقت داشته باشید که حالت استاندارد توزیع نقشه سایت فرمت XML می باشد. موتورهای جستجو از این مورد استفاده می کنند تا اطلاعات بیشتری در مورد صفحه سایت را به دست بیاورند؛ مثلا عنوان ها را مستقیما از فایل نقشه سایتتان کراول می کنند. قبل از هر نکته دیگری باید به خوبی متوجه شوید که نقشه سایت چیست و چه ماهیتی دارد. نقشه سایت به فایل هایی گفته می شود که به موتورهای جستجو درباره صفحاتی که قابلیت کراول شدن را دارند، اطلاعات می دهد.
برای وبسایتهای با تعداد صفحات کم به علت آسانی بهتر است از HTML sitemap استفاده شود. اگر تنها در جایی یک موتور جستجو با یک URL دارای نقشه سایت XML رو به رو شود بسیار بعید است که URL رتبه بگیرد. آن صفحه ممکن است ایندکس شود اما اعتبار سایتی را ندارد که لینکهای HTML به صفحه منتقل میکنند. موتورهای جستجو و خزندههای دیگری هستند که تنها از نقشه سایت XML استفاده میکنند.